Al meer dan 40 jaar zijn de Rhema Bible Training Centra een vertrouwd beeld in het christelijk landschap wereldwijd. De oprichter is Kenneth E. Hagin, hij kreeg van God de opdracht: “Leer mijn volk geloof.” Uit deze roeping bestaan er vandaag de dag in meer dan 50 verschillende landen trainingscentra, waar het volk van God toegerust wordt met kennis van het Woord, zodat dit het persoonlijke leven zal transformeren, en het lichaam van Christus zal opbouwen.

Rhema beschikt wereldwijd over ervaren leraren, met unieke bedieningsgaven, die op de scholen lesgeven. In Nederland zullen er naast leraren uit eigen land ook leraren komen vanuit andere delen van Europa en/of de Verenigde Staten.

Rhema werkt samen met de lokale kerken en staat voor het verder toerusten van voorgangers en hun teamleden, om de kerken te versterken. Dit gebeurt door de lessen op het Rhema Bible Training Center en door de bijeenkomsten die daarna als mogelijkheid worden aangeboden.

RBTC Groningen

De Rhema Basic Training bestaat uit 26 verschillende vakken en start staat gepland voor April 2017. Heb je belangstelling om als student mee te doen aan deze ronde, neem voor meer informatie gerust contact met ons kantoor op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of doe je registratie hier.

Locatie: Destiny Church
  Koningsweg 48
  9731 AT Groningen
Lestijden: Vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur
  Zaterdag van 9:00 tot 18:00
  Eén weekend per maand
Taal: De lessen worden in het Engels gegeven en in het Nederlands vertaald.
Kosten: Per weekend bedragen de kosten 95 Euro. Dit is inclusief materiaal, bijbehorende boeken en de audio bestanden van de opgenomen lessen.
Contact: Telefoon: 0049(0)228-9325220
  Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Schedule

Info Flyers: