Al meer dan 40 jaar zijn de Rhema Bible Training Centra een vertrouwd beeld in het christelijk landschap wereldwijd. De oprichter is Kenneth E. Hagin, hij kreeg van God de opdracht: “Leer mijn volk geloof.” Uit deze roeping bestaan er vandaag de dag in meer dan 50 verschillende landen trainingscentra, waar het volk van God toegerust wordt met kennis van het Woord, zodat dit het persoonlijke leven zal transformeren, en het lichaam van Christus zal opbouwen.

Op dit moment bestaan er meer dan 220 RBTC’s wereldwijd, en in Nederland openen wij binnenkort een tweede locatie.

Rhema beschikt wereldwijd over ervaren leraren, met unieke bedieningsgaven, die op de scholen lesgeven. In Nederland zullen er naast leraren uit eigen land ook leraren komen vanuit andere delen van Europa en/of de Verenigde Staten.

Rhema werkt samen met de lokale kerken en staat voor het verder toerusten van voorgangers en hun teamleden, om de kerken te versterken. Dit gebeurt door de lessen op het Rhema Bible Training Center en door de bijeenkomsten die daarna als mogelijkheid worden aangeboden.

 

RBTC Nieuwegein

De Rhema Basic Training bestaat uit 26 verschillende vakken en is in maart 2015 van start gegaan. Wanneer je de belangstelling hebt om mee te doen aan de volgende ronde, neem dan gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Je kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om een keer als gast een weekend bij te komen wonen, zo kun je proeven van de lessen op de RBTC, het team ontmoeten en de andere studenten te spreken.

Locatie: Evangelie Gemeente De Bazuin
  Nedereindseweg 4
  3438 AD Nieuwegein
Lestijden: Vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur
  Zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur
  Iedere tweede weekend van de maand
Taal: De lessen worden in het Engels gegeven met Nederlandse vertaling. Dit geeft gelegenheid
voor deelname aan zowel Engelstalige alsNederlandstalige studenten.
Kosten: Per weekend bedragen de kosten 95 Euro. Dit is inclusief materiaal, bijbehorende boeken en de audio
bestanden van de opgenomen lessen.
Contact: Telefoon: 0049(0)228-9325220
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

RBTC Groningen

De Rhema Basic Training bestaat uit 26 verschillende vakken en start staat gepland voor April 2017. Heb je belangstelling om als student mee te doen aan deze ronde, neem voor meer informatie gerust contact met ons kantoor op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of doe je registratie hier.

Open Dag

We hebben deze Open Dag gepland staan voor  4. februari 2017 (meer specifieke details volgen nog).

Op deze dag zijn alle kerkleiders, gemeenteleden en andere belangstellenden van harte welkom. Europees Directeur Monika Wagner zal ons die dag begeleiden en van informatie voorzien over Rhema en de visie plus doelstellingen uitleggen. Ook krijgt u dan een voorproefje van het onderwijs waar RBTC voor staat. U zult ook de mogelijkheid hebben om het team van de campus te ontmoeten, uw vragen te stellen en medegelovigen te ontmoeten.

Locatie: Destiny Church Groningen
  Oosterhamrikkade 117
  9713 KC Groningen
Lestijden: Vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur
  Zaterdag van 9:00 tot 18:00
  Eén weekend per maand
Taal: De lessen worden in het Engels gegeven en in het Nederlands vertaald.
Kosten: Per weekend bedragen de kosten 95 Euro. Dit is inclusief materiaal, bijbehorende boeken en de audio bestanden van de opgenomen lessen.
Contact: Telefoon: 0049(0)228-9325220
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Schedule

Info Flyers: